Προφίλ

Προφίλ

Η hotApps.gr είναι θυγατρική της εταιρίας πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών HOTSoft.gr, μιας εταιρίας που παρέχει Τέχνο – Λογικές λύσεις, υπηρεσίες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών και ανάπτυξης λογισμικού από το 1997. 

Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη native mobile εφαρμογών - apps για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (Smart Phones) & Tablet PC, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με τις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Η έδρα μας βρίσκεται στο μαγευτικό Ρέθυμνο, Κρήτης. Ένα μέρος που μας δίνει ενέργεια, δύναμη, έμπνευση & δημιουργικότητα, παρέχοντάς μας τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε, να δημιουργούμε και να εξελισσόμαστε.

 

Η εταιρίας μας αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία χρόνια!

Από το 2008 μέχρι σήμερα – εν μέσω της Ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης – έχει διπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της και έχει προχωρήσει σε επενδύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε προσωπικό, κτιριακές εγκαταστάσεις, εξοπλισμό Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και λογισμικό.

 
Η ομάδα μας αποτελείται από υψηλής ποιότητας επαγγελματίες, Διπλωματούχους Μηχανικούς Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, Αναλυτές – Προγραμματιστές, Σχεδιαστές – Γραφίστες με εξειδίκευση στο User Interface Design και ειδικούς στο ηλεκτρονικό, web & mobile Marketing.

 

Με περίπου 15ετή εμπειρία στην ανάλυση αναγκών, την ανάπτυξη λογισμικού, τη διασύνδεση συστημάτων και τη μελέτη και υλοποίηση Τεχνο - Λογικών λύσεων, μπορούμε με συνέπεια και αποδοτικότητα να διαχειριστούμε την ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών, που θα δώσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας και θα βελτιώσουν δραστικά τη συνολική εμπειρία των πελατών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προσφέρουμε Τέχνο – Λογικές λύσεις και στη δικής σας επιχείρηση!
Μελέτη αναγκών & εξειδικευμένες λύσεις για την custom Ανάπτυξη & Παραμετροποίηση του Smart Mobile App της επιχείρησής σας.

Η hotAPPS.gr παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και πλήρη τεχνική υποστήριξη που περιλαμβάνει τόσο την Ανάπτυξη & Παραμετροποίηση των mobile apps σύμφωνα με της ανάγκες σας, όσο και τη Διαχείριση των mobile apps στα αντίστοιχα market places (Apple App Store, Android Google Play, κτλ).